1 hónap VAModi-ként: tartalmak a rendezett és biztonságos munkavégzésről

Írógép

Márciusban vendég admin voltam a legnagyobb hazai virtuális asszisztens közösség (VAM) szakmai csoportjában. VAModiságom alatt két fő témát boncolgattam; a rendezett munkakörnyezet fontosságáról és a biztonságos elektronikus munkavégzés témáiról írtam bejegyzéseket.

Az átgondolt, strukturált munkavégzést, a rendszerszemléletben való gondolkodást alapvetőnek tartom a munkám során. A biztonság (pl.: adatbiztonság, jelszavas védelem) kérdése pedig kiemelten fontos mind az ügyfelek, mind pedig az asszisztensek szempontjából.

A csoportban megosztott posztok leginkább gondolatébresztőként szolgáltak, mivel a platform nem kedvez a részletes, nagyobb lélegzetvételű összefoglalóknak. Így egy cikksorozat formájában tervezem bővebben kifejteni a témával kapcsolatos ismereteimet, gondolataimat.

Az említett bejegyzések a VAM (Virtuális Asszisztensek Magyarországon – VA szolgáltatást nyújtók) csoportban olvashatók.

VAModiként szerzett tapasztalataimról EBBEN az interjúban számoltam be részletesebben.

Ha érdekel az adatbiztonság és a rendszerzés témaköre, figyeld a blogot vagy kövess FACEBOOKON, hiszen a későbbi tartalmakat ezeken a felületeken fogom közzétenni.

Vamodi oklevél